Tälle on pakko antaa krediittiä. Hans Välimäen Ruokaa Ranskasta Hansin tapaan -keittokirja on täydellisen kokoinen kompaktiudessaan, samoin kuvitus ja taitto on toteutettu ihan nappiin. Sisältöä en ole ehtinyt testata, mutta sehän nyt on sivuseikka =D.
3 kommenttia:
Hieno, mutta ei ehkä ihan täydellinen. Jos arvostaa visuaalisuutta (no ja reseptejäkin), niin kannattaa tarkistaa Tomi Björckin ja Matti Wikbergin Farang - modernia aasialaista. Upea, upea, upea!
Kiinnostavaa.
Testasin tänään Taidehallissa olevan Farangin. Ravintola oli tyylikäs ja tunnelmallinen ja ruoka eksoottista ja hyvää.
Jaoimme seuralaiseni kanssa kaksi kasvisruokaa, jotka maksoivat 17 ja 24 euroa. 9 euron jälkkäreistä toinen oli tosi pieni, mutta kieltämättä herkullinen ja esteettinen.
Lähetä kommentti